5/11 Dansbandsbåten till Tallin 3 dgr

Åk med Dansbandsbåten Baltic Queen till Tallin. Två härliga danskvällar ombord med ett av Sveriges bästa dansband, Matz Bladhs. Ni får även en heldag i den vackra Hansastaden Tallinn. Upptäcka Gamla stan med medeltida bebyggelse, kullerstensgator, handla på marknaden eller varför inte äta nåt gott på nån mysig restaurang. Bussen är med över för EU-shopping. Välkommen ombord !

 Dag 1.
Start på förmiddagen för resa till Stockholm och Värtahamnen. Båten Baltic Queen avgår kl 17.30.  Vi kommer att få njuta av en härlig sjöresa där ni har möjlighet att förboka ett gott smörgåsbord,  shoppa i någon av butikerna och utnyttja nöjesutbudet kvällen/natten lång.

Dag 2.
Båten lägger till i Tallin kl 10.15 lokal tid. Vi börjar med att EU-shoppa för dom som vill det. Annars är dagen fri för att uppleva gamla stan etc. Båten avgår hemåt kl 18.00 lokal tid. Nu står åter hela fartygets utbud till vårat förfogande.

Dag 3.
Båten lägger till i Stockholm kl 10.15. Nu återstår bara hemresan till Hälsingland. Beräknad hemkomst till Edsbyn ca 15.00.

PÅSTIGNINGSORTER:
Edsbyn, Alfta, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Uppsala