3/12 Julbordskryssning Tallin, 3 dgr

Följ med och upplev Tallin – den vackra Hansastaden. Här finns bl a medeltida bebyggelse, kullerstensgator, handla på marknaden eller varför inte äta nåt gott på nån mysig restaurang. Bussen är med över för EU-shopping. Två härliga dagar ombord och en heldag i land.

Välkommen ombord !

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Tallin-3.jpg

 Dag 1.
Start på förmiddagen för resa till Stockholm och Värtahamnen. Båten Baltic Queen avgår kl 17.30.  Vi kommer att få njuta av en härlig sjöresa och vi äter ett Julbord tillsammans vid första sittningen. Kvällen erbjuder taxfree shopping, dans mm.

Dag 2.
Båten lägger till i Tallin kl 10.45 lokal tid. Vi börjar med att EU-shoppa för dom som vill det till vår egen buss. Ni kan lasta varor direkt i bussen. Dagen är fri för att uppleva vackra Hansastaden och en underbar Julmarknad i gamla stan. Båten avgår hemåt kl 18.00 lokal tid. Nu står åter hela fartygets utbud till vårat förfogande.

Dag 3.
Frukost serveras innan ankomst för de som beställt detta. Båten lägger till i Stockholm kl 10.15. Nu återstår bara hemresan till Hälsingland. Beräknad hemkomst till Edsbyn ca 15.00.

PÅSTIGNINGSORTER:
Edsbyn, Alfta, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Uppsala