16/7 Triangelkryssning 4 dgr

Stockholm – Tallin – Helsingfors

Följ med på vår härliga fyradagarsresa och upplev vacker skärgård, god mat, trevlig underhållning och framförallt tre huvudstäder med lokala guider i varje stad . Välkommen ombord !

Vy över Tallin stad

Dag 1. Hemort-Stockholm (ca 300 km)
Avresa från hemorten på morgonen för färd via Gävle och Uppsala. Väl framme i Stockholm får vi en guidad rundtur i vår vackra huvudstad innan går vi ombord på Tallinks färja Baltic Queen för avgång kl 17.30. Vi äter under kvällen en middagsbuffé och får sedan tid för shopping samt underhållning ombord.

Dag 2. Tallin
Vi äter frukost ombord före ankomsten till Tallin kl 10.15. En lokalguide väntar vid ankomsten och tar med oss på stadsrundtur. Vi får se bl a stora Strandporten med kanontornet Tjocka Margareta från 1520-talet. Medeltida ringmur som omsluter gamla stan. En stor del av rundturen sker sedan till fots och vi kan då beskåda hus och torn på ett bättre sätt. Efter turen inkvarterar vi på Tallink Express Hotel som ligger nere vid hamnen. Middag under kvällen ordnar man själv efter tycke och smak.

Dag 3. Tallin-Helsingfors
Frukost på hotellet. Idag åker vi vidare mot Finlands huvudstad Helsingfors. Stiger på snabbfärjan 10.30 och kommer till Helsingfors 12.30 där en lokal guide tar med oss på rundtur i staden. Sedan i god tid innan avgången tar vi oss till terminalen och vår färja till Stockholm som avgår kl 17.00. Ombord äter vi en härlig buffé tillsammans, shoppar och kanske dansar lite.

Dag 4. Stockholm-Hemort (ca 300 km)
Efter en stadig sjöfrukost startar vi resan mot våra hemorter via Uppsala och Gävle. När vi sedan kommer hem, hoppas vi att Ni har många glada minnen i ”bagaget”.