Gotland 16/8, 4 dagar
Läs mer

Företaget

Resor man trivs med.

Att resa med buss är ett av de bästa sätten att se sig omkring - under semestern eller en kortare tur. Vi tycker att när man åker på en semesterresa så ska man unna sig lite extra. Därför har vi satsat på kvalitet till vettiga priser när det gäller hotell, mat och övriga arrangemang.

Vi tar väl hand om dig och ditt ressällskap, det kan vara en förening, jobbarkompisar, släkt och vänner. Har ni ett förutbestämt resmål men vill ha hjälp med att ordna biljetter, logi eller ett matställe så hjälper vi gärna till med det. Är ni ett sällskap som bara vill komma ut och "röra på er" utan något bestämt mål, är vi villiga att komma med förslag och lägga upp ett komplett reseprogram. Inget sällskap är för stort för oss, vi ordnar styr och ställer efter bästa förmåga. Vår strävan inför resorna är och kommer att vara "nöjda kunder är vår bästa P.R".                 

KJ-buss ab är medlem i BR/Svenska Bussbranschens Riksförbund och  BRA/Bussresearrangörsföreningen. Tag kontakt med oss och diskutera resan så får vi se vad vi kommer fram till. Välkommen ombord!